Werkwijze

Functioneel ontwerp

In een persoonlijk gesprek bespreken we eerst uw wensen. Op basis hiervan maken we een zogenaamd functioneel ontwerp. Hierin staat beschreven wat we besproken hebben en hoe en wat we voor u kunnen betekenen.

Fixed price

Vaak is het mogelijk om hierin al een eerste ontwerp op te nemen. Dit is als het ware een "foto" of "maquette" van uw nieuwe website.
In ieder geval is hierin opgenomen een prijsopgave. Dit is altijd een fixed price, u bent gevrijwaard van verrassingen achteraf. Alles wat in het functioneel ontwerp is opgenomen wordt tegen dit bedrag opgeleverd.

De inhoud

Besluiten we met elkaar in zee te gaan, dan maken we afspraken over de inhoud van de website. Het is mogelijk dat u zelf teksten en beeldmateriaal aanlevert, in overleg kunnen wij hier ook zorg voor dragen.
Dit kan per e-mail, maar woont u in de buurt dan kunnen we ook persoonlijk bij u langskomen en de informatie ophalen.

Implementatie

Na eventuele wijzigingen wordt het definitieve ontwerp gemaakt, en kan de implementatie beginnen. In de regel maken we gebruik van Joomla! als contentmanagementsysteem. Dit is als het ware een website waarmee u uw eigen website kunt onderhouden. Joomla! is een zeer populair systeem en is gratis verkrijgbaar. U betaalt dus alleen voor de gewerkte uren en geen licentiekosten voor de software.

SEO

Uw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines. (Search Engine Optimized)

/
template joomla